Johan tatt ut til OL i Tromsø!

I dag ble uttaket til Norges fire lag (to i hver klasse) til OL i Tromsø 1.-14. august offentliggjort av NSFs Eliteutvalg. Johan Salomon er tatt ut på 2. laget i Åpen klasse!

Johan fylte 17 år i forrige uke. Han er med på NSFs «Dreamteam» og har gjort en rekke fremragende resultater det siste året. Sin første voksenturnering spilte han som 7,5-åring i Drammen ved årsskiftet 2004/05; en sideturnering til turneringen der en ung Magnus Carlsen møtte bl.a. Kortschnoi og Shirov.

Nordstrand SK kan få en deltager til i OL; vårt relativt ferske medlem GM Rune Djurhuus er reserve.

Tenker du på å dra oppover for å heie og se verdenseliten og hele sjakkverdenen i aksjon? Si ifra til Arne-Birger senest 18. mai (se nyhet fra 24. april).

Kan du tenke deg å ønske sjakkverdenen velkommen til Norge og svare på spørsmål (neppe vanskelige spørsmål, men opplæring blir gitt!) på OSL (Gardermoen) en av de siste dagene i juli og/eller 1. august? Nordstrand SK har jo et meget godt rykte, så vi har fått oppdraget av Tromsø OL2014. Innsats på OSL vil gi goder i Tromsø under OL! Kontakt Arne-Birger for påmelding/spørsmål (er på Lambertseter gård 15.05, 22.05 og 05.06).