SERIESJAKK: Stor sjakksøndag på Lambertseter gård

Seriesjakken sparkes igang søndag med 1.runde i ØSTLANDSSERIEN. Nordstrand stiller med 6lag; ett i 1.div, 2 i annen, 2 i tredje og ett i 4.div. Barn og unge er godt representert; Nsk5 i 3.div er et rent ungdomslag, mens på NSK7 deltar de aller yngste pluss nye spillere.  Dessuten deltar 5 unge i Eliten og i 1./2.div. Det blir disse 5 kampene på Lambertseter KL 12:

1.DIVISJON: NSK2- Asker2.

2.DIV avd B: NSK4-OSS kvinner.  (NSK3 spiller borte mot Strømmen1).

3.DIV avd C: NSK5-Follo2.              Avd D: NSK6-Drammens2.

4.DIV avd B: NSK7-Follo4

GODT PARTI!

ELITESERIEN/CODANSERIEN:

Nordstrands elitelag spilte lørdag mot Asker1 og måtte igjen opp mot to GMer og en IM. Denne gangen ble også motstanden for sterk men laget kjempet til seg 2 gode poeng. Lagets seier kom ved Flemming Christenson som beseiret sin læremester Jonathan Tisdal! Johannes Haug debuterte i Eliten med remis mot selveste President Jøran Aulin-Jansson, mens Ivar Chavannes spilte remis mot Habberstad. Dermed ble det tap 2-4 og igjen en revansje for Askers lag som vi slo så pent i Klubb-NM.

Søndag spiller Nordstrand mot OSS1 som har toppet laget med GMene Agdestein, Hammer og Berg, så det er klart vi er underdogs i kampen. Men alle kamper skal spilles først! HEIA NORDSTRAND!

Kampen, som spilles i OSS sine lokaler i Bogstadvn, vises direkte på  live.sjakk.no  fra KL 10:00