TIL ALLE MEDLEMMER AV NORDSTRAND SJAKKLUBB OG NSKU

Kantinedrift – sjakk NM
Som dere alle vet er NSK arrangør av årets sjakk NM. Dette er et stort og krevende arrangement, men heldigvis har klubben en lang tradisjon med dugnadsarbeid og mange svært kompetente medlemmer bidrar på ulike felt.

Arrangementskomiteen har jobbet med planleggingen helt siden klubben ble tildelt ansvaret for sjakk NM. Det er nedlagt et omfattende arbeid og de fleste ting er på plass nå en måned før det braker løs. I skrivende stund er det allerede påmeldt 632 deltagere hvorav 3 GM og 11 IM til eliteklassen.

logo nm

Det skal driftes en kantine på spillestedet under hele under NM. Det er viktig at vi som arrangør har tilstrekkelig med frivillige som kan forplikte seg til å ta vakter i kantinen. Vi har nå plass 2 skift av 4 personer i kantinen, men dersom du kan bidra med alt fra enkeltvakter til flere dager i kantinen er vi også interessert i å høre fra deg.

kake

Kakestafett
Vi utfordrer også medlemmene til å bidra gjennom en kakestafett. Salg av kaffe og kaker er populært, og vi trenger kaker levert til kantinen hver dag. På denne bakgrunn oppfordres medlemmene til å bidra i kakeproduksjonen. Dette vil være til stor hjelp og bli et fint bidrag for å sikre et godt overskudd fra kantinen. Hjemmebakte kaker forutsettes levert ved åpningen av kantinen den enkelte dag, og leveransedato/tid vil bli gitt etter avtale med den enkelte. De som føler seg kallet og vil yte et bidrag, bes kontakte undertegnede.
På forhånd takk .

Morten Sand
morten(at)legalis.no
905 61 288


the attachments to this post:


kake