Østlandsserien: NORDSTRAND VANT 4 AVDELINGER!

NORDSTRAND1 vant årets 1.divisjon med 15poeng og går til kvalifisering til Eliteserien! 1.plassen i Østlandsserien ble sikret allerede lørdag med seier 3,5-1,5 mot Hønefoss, mens søndagen ga et uavgjort resultat mot SOSS. Vi ønsker lykke til i kvalifiseringsturneringen til Eliteserien. Denne spilles 1-3/4 mot lag fra Levanger, Alta og vinneren av kampen SK96-Sevland, og de to beste rykker opp i Eliten. Nordstrand2 gjorde også en bra sesong og tok 7p. Etter en treg start spilte laget seg kraftig opp og hadde jevne kamper mot flere av topplagene. Det ble til slutt 7.plass og fornyet kontrakt i 1.divisjon.

NORDSTRAND3 vant 3.div avd D og rykker opp i andredivisjon! Her vant 3.laget 3-1 over Drammen2 og sikret seg  klar avdelingsseier. De 4 ungdommene Cornelius, Sigurd, Isak og Knut(100% SCORE!) spilte alle kampene og dermed er supergutta tilbake i 2.divisjon der de får bryne seg neste år! GRATULERER!

NORDSTRAND5 vant 3.div avd A og rykker også opp i andredivisjon! Nordstrand5 hadde en klar oppgave; og det var å slå lederlaget Follo2 og gå forbi og ta avdelingsseieren. Og etter vakkert spill av Jarle og Carl på 3.og 4.bord kunne Valdemar og Jussi trygge seieren med remis og da var saken biff, VI GRATULERER!

NORDSTRAND7 vant 4.div avd B og rykker opp i tredjedivisjon! BARNELAGET VAR BEST TIL SLUTT! Etter å ha spilt uavgjort mot Groruddalen2 var det klart at laget hadde gått gjennom sesongen uten å tape en eneste kamp! Nordstrand 7 tok 6 poeng og vant poenget foran Follo4 og OSSjr. Linnea og AndreasT spilte alle kampene og Andreas imponerte med 100% score. Andreas RB spilte også 3 kamper, mens Thyra, Arne, Eivind GK samt de to voksne karene Erlend og Tom bidro også. VI GRATULERER MED OPPRYKK!

4.LAGET TIL Nordstrand ledet sin avdeling 3.div avdA før siste runde og ville med seier over Follo1 vunnet avdelingen. Men etter en jevn kamp, som endte uavgjort, måtte det fintelling til for å kåre vinneren i avdelingen. Ettersom Nittedal vant sin kamp overbevisende 3,5-0,5 mot OSSsr spant de forbi fra sin 4.plass til toppen. Selv om Nordstrand4 hadde like mange poeng og kom helt likt på individuelle, gikk Nittedølene forbi på seier i innbyrdes oppgjør. Her var det millimeterspenning til siste slutt! (med forbehold om mulige feil)

NORDSTRAND 6 kunne faktisk også ha fått topplassering med brakseier i siste kamp, men måtte nøye seg med 2-2 i kampen mot 1911/6 og en tredjeplass. Men laget har spilt godt og det lover bra for neste sesong!

SE ALLE RESULTATER HER:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Ostlandsserien201516-AkademiskSjakklubb

TOTALT: 4 avdelingsseiere, 1 annen, 3. og 7.plass må sies å være litt av en jubelsesong! Takk til alle spillere og velkommen igjen til neste år!